Zwevende parasol


Met een stijlvolle, zwevende parasol creëert u gemakkelijk een schaduwrijke plek in een zonovergoten tuin. Door het praktische ontwerp kunt u deze niet alleen gemakkelijk opstellen naast uw tuin ligbed, maar ook bij een tuintafel. Zo kunt u dineren of lunchen aan uw tuintafel zonder dat een paal in het midden uw ruimte en zicht op de tafelgenoten belemmert. Een zwevende parasol van Agema Supercamp kan in verschillende hoeken opgesteld worden, zodat wie dat wenst ook buiten de schaduw kan plaatsnemen.        

Zwevende parasol vierkant

U creëert veel schaduw alsuw zwevende parasol een vierkant doek heeft. Het frame dat de parasol op zijn plaats houdt kan 360 graden worden geroteerd en is kantelbaar. Door de juiste hoek te kiezen kunt u precies zoveel zonlicht toelaten als u zelf wilt. Daarmee is er plaats voor zowel de zonaanbidder als degene die liever beschutting zoekt. Een zwevende parasol met vierkant doek van 4 Seasons Outdoor is één van onze bijzondere tuinaccessoires. Behalve een strak ontwerp heeft deze parasol een geïntegreerd draaipedaal.   

Zwevende parasol Sunwing

De Consumentenbond heeft de zwevende parasol uit de Sunwing collectie uitgeroepen tot   
de best geteste parasol en dat is zeker niet voor niets. Het Zwitserse merk Glatz heeft een geschiedenis die meer dan 120 jaar teruggaat. De zwevende parasol uit de Sunwing edities heeft een stijlvolle granieten voet die voor een stevige basis zorgt. Daarnaast kan het scherm gekanteld worden en is het 360 graden draaibaar. Het doek  is gemaakt van stevig ecru polyester dat een spatje kan hebben en niet verkleurt in de zon. U kunt bij Agema Supercamp kiezen uit modellen van verschillende afmetingen.  

Zwevende parasol kopen

Het actuele aanbod voor scherpe prijzen van Agema Supercamp is een goede reden om een zwevende parasol in onze winkel te kopen. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag bij het inrichten van uw tuin. Zo kunt u de door u gewenste sfeer in de tuin creëren met bijvoorbeeld een mooie combinatie van landelijk en modern. Als u een zwevende parasol wilt kopen in onze winkel heeft u een ruime keuze! Wij zorgen met ons eigen bezorgteam voor een snelle levering. Dat is de service van Agema Supercamp!  

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten