Wicker tuintafel


Vlechtwerk heeft een landelijke uitstraling die mooi aansluit bij het buitenleven. Bij Supercamp kun je eenvoudig een wicker tuintafel met een modern design bestellen. De gebruikte kunststoffen hebben een vergelijkbare charme als riet of bamboe. Zo is wicker een licht en stevig materiaal dat niet aan verkleuring onderhevig is. Een wicker tuintafel kan prachtig worden gecombineerd met andere materialen als een glasplaat of een kunststof tafelblad. Agema Supercamp volgt de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubilair. In ons aanbod vindt u dan ook stijlvolle merken als 4 Seasons Outdoor met eigentijdse collecties.            

Wicker tuintafel vierkant

Als u een geschikte bijzettafel zoekt is een wicker tuintafel ideaal. Door het compacte formaat en het lage gewicht kunt u deze eenvoudig verplaatsen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor wicker tuintafels met een rechthoekige vorm en de allure van een salontafel voor buiten. Zo hebben wij wicker koffietafels voor buiten waar u tijdschriften, onderzetters en toebehoren kwijt kunt. Ook vindt u een wicker tuintafel met groot vierkant tafelblad en een slank vormgegeven onderstel. De stylisten van Agema Supercamp geven u graag advies!

Tuintafel wicker met glasplaat

Op een tuintafel van wicker die met een glasplaat is uitgerust, creëert u een horizontaal tafelblad waarop u gemakkelijk kopjes, schoteltjes en bordjes kwijt kunt. Onze hogere ronde wicker tuintafels zijn ook geschikt als eettafel. Zo kunt u in stijl van een gezamenlijke maaltijd of brunch genieten. De mooie natuurlijke uitstraling van een tuintafel van wicker met glasplaat draagt zeker bij aan een warme sfeer. Ook bijpassende tuinstoelen wicker vindt u eenvoudig in onze webwinkel.   

Wicker bijzettafel tuin

Als u aan verschillende zijden van uw huis van het weer kunt genieten, is de aanschaf van een wicker tuintafel voor uw tuin een zeer goed idee. Deze is licht van gewicht en kunt u eenvoudig verplaatsen wanneer de richting van de zon gedurende de dag verandert. Als u bij Agema Supercamp uw wicker bijzettafel voor uw tuin bestelt, komt ons bezorgteam deze persoonlijk bij u afleveren!  

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten