Wicker tuinbank


Om de inrichting van uw tuin te verrijken met een natuurlijke touch is een wicker tuinbank uitermate geschikt. Het gebruikte materiaal heeft de uitstraling van gevlochten riet, maar is geheel uit kunststof vervaardigd. Wicker breekt minder snel af en is daarnaast nog beter bestand tegen weer en wind. Een wicker tuinbank van Agema Supercamp heeft een design vormgeving, waarbij veel aandacht is besteed aan comfort. Bijpassende kussens worden meegeleverd. Onze collecties volgen de laatste trends, zodat u met een wicker tuinbank uw geheel eigen stijl kunt creëren.

Wicker loungebank tuin

Voor wie volledig ontspannen buiten wil zitten is een wicker loungebank in de tuin een echte aanrader. Kenmerkend is de ruime zit met een breed comfortabel kussen waarin u heerlijk kunt wegzakken. De wicker loungebank met armleuningen ter linker en ter rechterzijde biedt dezelfde voordelen als een tweezitsbank. Op de luxe variant met een enkele armleuning heeft u alle ruimte om languit te zitten. Zoekt u een wicker loungebank van een design tuin merk bij uitstek? Met onze exclusieve merken als Applebee en 4 Season Outdoor brengt u de sfeer van binnen naar buiten!

Wicker tuin hoekbank

Een complete zitplek van wicker in uw tuin kunt u met een hoekbank geheel naar eigen smaak inrichten. Deze is verkrijgbaar met linker en rechter leuning zodat er in elke hoekje plaats voor is. Met onze bijpassende wicker tuintafels verhoogt u het zitcomfort en houdt u alles bij de hand terwijl u geniet van de warmte van de zon of de verkoeling van de schaduw. Een wicker tuin hoekbank is bij ons ook verkrijgbaar met fraai stalen frame in combinatie met een wicker arm- en rugleuning. Daarmee kiest u eenvoudig de stijl die bij u past!

Wicker tuinbank kopen        

De stylisten van Agema Supercamp geven u volop keuze, zodat u een wicker tuinbank kunt kopen die past bij uw persoonlijke voorkeuren. Daarnaast hebben wij ook tuinbanken van andere materialen, zoals metaal en hout. Wilt u onze uitgebreide collectie met eigen ogen zien voor u een wicker tuinbank gaat kopen? Dan schenken wij u graag een kop koffie in onze gastvrije showroom. Wij hechten waarde aan service en komen uw bestelling met ons eigen bezorgteam bij u afleveren en in uw tuin zetten!

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten