Wicker ligbed


In een landelijk ingerichte tuin komt een wicker ligbed bijzonder tot zijn recht. De gebruikte kunststof heeft dezelfde uitstraling als gevlochten natuurlijke materialen van riet of wilgenhout. Agema Supercamp volgt de nieuwste trends op het gebied van tuincomfort en laat u de veelzijdigheid van een wicker ligbed ervaren. Zo vindt u klassiek vormgegeven ligbedden van wicker, naast een wicker ligbed met strakke lijnen of sierlijke rondingen.

Wicker ligbed voor buiten

Het grote voordeel van een wicker ligbed voor buiten is dat het materiaal niet alleen stevig is maar ook licht en weerbestendig. Zo kan het niet verweren of zijn kleur verliezen onder invloed van zonlicht. Door het lichte gewicht kan een wicker ligbed voor buiten ook eenvoudig verplaatst of opgeborgen worden. Ook is het geen probleem om het buiten te laten staan, want het materiaal is bestand tegen weer en wind.

Wicker ligbed 2 persoons

Niets is heerlijker dan samen ontspannen in een wicker ligbed met een 2 persoons ontwerp. Zowel aan de linker als de rechterzijde bevindt zich een stevige armleuning die u ook in liggende positie voldoende ondersteuning biedt. De bijpassend ligkussens worden standaard meegeleverd, zodat u kunt genieten van optimaal ligcomfort. Een wicker ligbed 2 persoons is ook in een variant voor twee personen verkrijgbaar. Wilt u ruimte hebben om uw drankje neer te zetten? Dan vindt u met groot gemak een matchende wicker tuintafel in ons ruime assortiment!

Wicker ligbed met kussen

Bij Agema Supercamp bestelt u een wicker ligbed met kussen zeer voordelig. Het kussen is verkrijgbaar in kleuren die het beste aansluiten bij de kleur en het vlechtwerk. In onze showroom in Groningen kunt u in alle rust het comfort van een wicker ligbed met kussen ontdekken. Onze medewerkers zijn tevens stylisten die u graag een eerlijk oprecht advies geven. Zo kunnen zij u ook adviseren over de keuze voor wicker tuinstoelen die het beste passen bij het ligbed.

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten