Tuintafel kopen


Als u uw tuin net zo sfeervol wilt inrichten als de woonkamer, dan kunt u bij Agema Supercamp een geschikte tuintafel kopen. In ons webwinkel vindt u een breed palet aan verschillende stijlen, van klassiek tot strak en modern. Ook heeft u een ruime keuze uit verschillende materialen en kunt u een houten, metalen of een stijlvolle wicker tuintafel kopen.Deze laatste bestaan uit hoogwaardig kunststof vlechtwerk met een natuurlijke uitstraling. Zowel voor een industriële als een landelijk ingerichte tuin bent u in onze winkel aan het juiste adres! In ons ruime assortiment vindt u tevens bijpassende luxe tuinstoelen.  

Luxe tuintafels

Een tuin is een aangename omgeving om veel tijd door te brengen. Door te kiezen voor één van onze luxe tuintafels kunt u het comfort van binnen mee naar buiten nemen. Daarmee legt u een sterke basis voor een sfeervol ingerichte tuin. Een granieten tuintafel geeft bijvoorbeeld een mooi natuurlijk voorkomen aan de tuin. Daarnaast is het materiaal zeer duurzaam en geschikt voor alle weersomstandigheden. Als u op warme dagen met veel zon aan uw luxe tuintafel van een heerlijke lunch wilt genieten, kunt u met een parasol uit ons ruime assortiment het comfort naar uw hand zetten. Mocht u zich graag door onze stylisten laten adviseren, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Groningen. Wij vertellen u graag alles over onze luxe tuintafels.   

Metalen tuintafels

De stevigheid van het materiaal is niet de enige reden om te kiezen voor metalen tuintafels. U kunt hiermee eenvoudig de sfeer van uw eigen voorkeur creëren. Een strakke industriële look behoort ook tot de mogelijkheden. Deze steekt niet alleen mooi af tegen een tuin met veel groen, maar kan tevens gecombineerd worden met een chic tegelterras. Voor een meer landelijke sfeerbeleving, kunt u zeer goed bij het designmerk 4 Seasons Outdoor terecht. Naast metalen tuintafels hebben wij ook prachtige terrastafeltjes, waarmee u de warme zomers gezellig in uw tuin kunt genieten.         

Houten tuintafel kopen

Agema Supercamp heeft een ruim aanbod houten tuinmeubilair. In onze winkel kunt u een houten tuintafel kopen die zowel stevig als weersbestendig is. U heeft bij daarbij een ruime keuze uit verschillende aansprekende houttinten. Verder kunt u kiezen voor een groot scala aan aansprekende designs. Zo kunt u kiezen voor strakke rechte vormen, warme rondingen of het gemak van een klaptafel van hout. Wij houden ons assortiment voortdurend up to date, zodat u een houten tuintafel kunt kopen die bij uw persoonlijke wensen aansluit. Het Agema Supercamp bezorgteam komt uw bestelling persoonlijk bij u thuis afleveren. 

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten