Tuinstoelen wicker


Bij een landelijk ingerichte tuin komen tuinstoelen van wicker uitstekend tot hun recht. Wicker heeft van nature een onregelmatig oppervlak, waarmee u een stoel een prachtige structuur mee kunt geven. Agema Supercamp heeft een zeer ruim assortiment tuinstoelen van wicker. Naast tijdloze collecties met een klassiek ontwerp hebben wij verschillende populaire merken die passen binnen de huidige trends. Onze medewerkers adviseren u graag bij het ontwikkelen van een persoonlijke stijl. 4 Seasons Outdoor, Applebee en Grand Allure zijn enkele van onze topmerken met een sprankelend design.

Tuinstoelen wicker verstelbaar

In verschillende houdingen comfortabel zitten doet u met tuinstoelen van wicker die verstelbaar zijn. De Allure Quatro valt op door het stijlvolle design en de modieuze grijze kleur. Deze tuinstoel heeft een aluminium frame dat bedekt is met kunststof wicker. De tuinstoelen van wicker zijn traploos verstelbaar door middel van gasvering. U krijgt er een gratis stoelkussen bij voor extra zitcomfort. Bestel een wicker tuinstoel online bij Agema Supercamp en u kunt gezellig buiten zitten met het mooi weer.

Tuinstoelen wicker kopen

Als u een kijkje neemt in het assortiment van Agema Supercamp kunt u een ruime variatie aan tuinstoelen van wicker kopen. De gebruikte kunststoffen zijn zeer stevig, kunnen meer dan een spatje regen hebben en zijn verkrijgbaar in vele kleuren, zoals turquoise en verschillende rietkleuren. De tuinstoelen van wicker gaan langer mee dan het kwetsbare riet, dat gemakkelijk kan afbreken. U kunt bij Agema Supercamp eenvoudig tuinstoelen van wicker kopen. In onze showroom kunt u alle tijd nemen om de tuinstoelen en een bijpassende wicker tuintafel te bewonderen. De medewerkers van Agema Supercamp adviseren u graag.

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten