Tuinparasol


Op een warme dag geeft een tuinparasol niet alleen schaduw, maar draagt deze ook bij aan een gezellige sfeer. Agema Supercamp heeft een ruime collectie parasols in uiteenlopende stijlen. Daarnaast kunt u kiezen voor een tuinparasol in verschillende kleuren , van stijlvol wit, zwart en taupe tot kleurrijk geel en rood. Onze stylisten zorgen voor een gevarieerd aanbod met plaats voor de nieuwste trends!

Grote tuinparasol

U zorgt gemakkelijk voor veel schaduw met een grote tuinparasol. Wat de vormgeving betreft heeft u een ruime keuze uit ronde, vierkante en rechthoekige tuinparasols van verschillende afmetingen. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een grote tuinparasol meer contragewicht nodig heeft dan een kleinere parasol. Bij Agema Supercamp kunt u gemakkelijk een bijbehorende parasolvoet met het juiste gewicht bestellen.

Tuinparasol of zweefparasol

Uw keuze voor een tuinparasol of een zweefparasol is voor een groot gedeelte afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Toch is er wel een belangrijk praktisch verschil. Een zweefparasol kunt u gemakkelijk naast een tuintafel zetten, waardoor een gat in het midden van de tafel niet meer nodig is. Zo zit er tijdens een gezamenlijke maaltijd geen stang in het midden en houdt u op tafel meer ruimte over. Als u weinig ruimte heeft, kan het juist prettiger zijn om een traditionele tuinparasol te bestellen. In onze winkel kunt u een tuinparasol of een zweefparasol in verschillende designs bestellen. 

Tuinparasol vierkant

U benut elk oppervlak met een tuinparasol in een vierkant of rechthoekig ontwerp. Wij hebben niet alleen zweefparasols met afmetingen van 3 x 3 meter of zelfs 3 x 4 meter, maar ook staande parasols met een vierkant doek. Naast een tuinparasol met vierkante vormgeving, hebben we ronde tuinparasols in vrolijke kleuren en een compacter formaat. Ook kunt u kiezen voor een push up parasol die weinig ruimte inneemt en gemakkelijk kan worden opgeborgen. Wilt u onze verschillende modellen zelf bewonderen? Dan bent u ook welkom in onze sfeervolle showroom in Groningen.         

Tuinparasol kopen

Agema Supercamp zorgt voor extra service als u een tuinparasol wilt kopen. Wij laten deze niet bezorgen door een anonieme courier, maar door ons eigen bezorgteam. Als u onze showroom bezoekt denken onze medewerkers graag met u mee over de inrichting van uw terras. Ook accessoires zoals een beschermhoes voor uw tuinmeubels kunt u bij ons eenvoudig bestellen.  

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten