Tuinbank kopen


Om uw tuin geheel naar eigen smaak in te richten kunt u bij Agema een tuinbank kopen. In onze online winkel vindt u een ruim aanbod tuinbanken van verschillende materialen en in verschillende stijlen. Zowel voor een klassiek ontwerp als de nieuwste trends bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben niet alleen deskundige kennis, maar zijn tevens stylisten die u kunnen adviseren als u een tuinbank wilt kopen .  

Houten tuinbank kopen

Er zijn verschillende redenen om een houten tuinbank te kopen. Het gebruikte hardhout heeft een natuurlijke kleur, is bijzonder stevig en neemt weinig vocht op. Wij hebben complete hardhouten tuinbanken met tweezijdige leuning met de uitstraling van een parkbankje. Deze komen uitstekend tot hun recht bij een vijver of in een tuin met weelderige begroeiing. Voor een strak betegeld terras kunt u ook een houten tuinbank kopen. Merken als Applebee en 4 Seasons Outdoor voegen echt een stijlelement toe aan uw tuin.         

Tuinbankje kopen

Heeft u door de grootte of de indeling van uw tuin geen ruimte voor een grote zitplek. Bij Agema Supercamp kunt u gemakkelijk een stijlvol tuinbankje kopen. Het merk Kettler heeft een breed scala aan tuinmeubels, zoals de Toledo bank. Deze heeft een licht romantische vormgeving die aan de Jugendstil doen denken. De sierlijke lijnen en sfeervolle bloemenmotieven zorgen voor een vrolijk natuurlijk accent.  Als u een tuinbankje wilt kopen, kunt u in onze winkel altijd terecht.      

Loungebank tuin kopen

Als u graag buiten van uw rust wil genieten, dan is het een goede investering om een loungebank voor uw tuin kopen. Onze loungebanken zijn verkrijgbaar met twee leuningen of een enkele leuning, zodat u deze ook in de hoek kwijt kunt. Als u de ruimte heeft, kunt u een loungebank voor uw tuin kopen en naar uw eigen smaak uitbreiden. In het ruime assortiment van Agema Supercamp kunt u namelijk ook tussenstukken voor uw loungeplek bestellen. Wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.     

Tuinbank online kopen 

Uw complete tuininrichting verzamelt u eenvoudig bij Agema Supercamp. Naast een tuinbank online kopen, bestelt u bij ons met hetzelfde gemak allerhande accessoires zoals parasols of een hocker tuin die als voetensteun en bijzettafel kan dienen. Wij ontvangen u graag gastvrij in onze showroom in Groningen waar u aan onze bar van een kop koffie of thee kunt genieten. Daarnaast kunt u van onze extra service genieten als u besluit een tuinbank online te kopen. Het Agema Supercamp bezorgteam komt uw tuinmeubels persoonlijk bij u bezorgen.
 

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten