Tuin ligbed


Een tuin is pas echt van alle gemakken voorzien met een tuin ligbed waarin u volledig kunt ontspannen. Zo kunt u onbezorgd genieten van de zon en in de schaduw van of een parasol een boek lezen. Agema Supercamp heeft een actueel aanbod houten, metalen en wicker ligbedden van stijlvol gevlochten vlechtwerk. In ons assortiment vindt u klassieke ontwerpen naast de allernieuwste trends op tuingebied. Zo bestelt u eenvoudig een tuin ligbed dat in uw tuin past.   

Luxe tuin ligbed

Als u op zoek bent naar een luxe tuin ligbed, dan vindt u bij Agema Supercamp een ruim aanbod. Wij houden niet alleen rekening met comfort, maar ook met het gebruiksgemak. Zo hebben wij stijlvolle aluminium ligbedden die u eenvoudig kunt inklappen of stapelen. Zodra de eerste zonnige dagen zich aandienen kunt u deze binnen een handomdraai buiten zetten. Onze medewerkers kunnen u ook adviseren bij het uitzoeken van een luxe tuin ligbed dat aansluit bij het design van uw overige tuinmeubelen. In onze gastvrije showroom met koffiebar vertellen wij u graag over de verschillende mogelijkheden!    

 

 

Wicker tuin ligbed

De natuurlijke uitstraling van een wicker tuin ligbed past zowel in een landelijke tuin als bij een betegeld terras. Wicker lijkt op gevlochten riet of wilgentak, maar is volledig van kunststof gemaakt. Dit materiaal verkleurt niet in de zon en is goed bestand tegen regen. Ook qua ontwerp biedt een wicker tuin ligbed vele mogelijkheden. Zo kun je deze bij Agema Supercamp bestellen in de vorm van een ligstoel of als complete ligbank met plaats voor twee. Wilt u uw wicker tuin ligbed kunnen verplaatsen? Dan is een exemplaar met wieltjes zeker de moeite waard!                

Houten tuin ligbed

De subtiele nerfstructuur en houtkleur van een houten tuin ligbed dragen bij aan een warme uitstraling van uw tuin en terras. Ook kunt u met ons ruime assortiment uw persoonlijke loungeplek uitbreiden met een zitplek. Zo hebben wij houten tuintafels van verschillende hoogte die u als eettafel of salontafel kunt gebruiken. Als u uw houten tuin ligbed en andere tuinmeubels in onze winkel bestelt komt het bezorgteam van Agema Supercamp deze persoonlijk bij u thuis bezorgen!     

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten