Schaduwdoek kopen


Als u uw tuin sfeervol wilt inrichten bent u bij Agema Supercamp aan het juiste adres. Naast tuinmeubilair kunt u bij ons trendy schaduwdoeken kopen. Deze zijn vervaardigd uit een hoogwaardig doek dat weersbestendig is en voor 95% beschermt tegen schadelijke UV- stralen. In onze online winkel kunt u eenvoudig een schaduwdoek kopen in de vormgeving die goed bij uw tuin aansluit. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende afmetingen.

Harmonica schaduwdoek

Het revolutionaire ontwerp van het harmonica schaduwdoek heeft fabrikant Nesling de Innovatieprijs Tuinidee Award opgeleverd. Het doek van geknoopt HTPE kan eenvoudig door middel van een katrol worden uitgerold. Zowel de katrollen en baleinenset als de montage-instructie worden meegeleverd. Het harmonica schaduwdoek is schimmelwerend, kan gemakkelijk gereinigd worden en biedt verkoeling bij de brandende zon. Door de rechthoekige vorm van het doek creëert u eenvoudig een groot schaduwoppervlak.

Schaduwdoek driehoek

Het praktische ontwerp van het schaduwdoek in driehoek formaat biedt verschillende voordelen. In de eerste plaats kunt u deze uitstekend voor een tuin van geringere omvang gebruiken. Ten tweede zorgt de vorm voor een unieke vlakverdeling, waardoor ook ruimte wordt gecreëerd voor degenen die liever in de zon zitten. Tot slot is het monteren van het schaduwdoek in een driehoek eenvoudig. U kunt deze namelijk aan twee kanten aan de muur bevestigen, terwijl er ook een aansluiting is voor op een paal. Ook hier worden de montagematerialen meegeleverd.

Schaduwdoek Nesling kopen

Onze medewerkers geven u graag advies als u een schaduwdoek van Nesling wilt kopen. Zij hebben niet alleen veel productkennis, maar zijn ook trendwatchers die u kunnen adviseren over de inrichting van uw tuin. In onze winkel vindt u niet alleen accesoires maar ook tuinmeubilair in vele soorten en maten, zoals Houten loungesets. Als u ervoor kiest om een schaduwdoek van Nesling te kopen bij Agema Supercamp, levert ons eigen bezorgteam uw bestelling persoonlijk bij u af.

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten