Parasolvoet beton


Bij Agema Supercamp kunt u een stevige parasolvoet van beton voor een scherpe prijs bestellen. Deze heeft een buitenkant van kunststof die de betonkleur op een stijlvolle manier aan het zicht onttrekt. De grootte en het gewicht van uw parasol bepalen hoeveel contragewicht u nodig heeft. Daarom kunt u een parasolvoet in verschillende gewichtsklassen bestellen, uiteenlopend van 18 tot wel 40 en 60 kg!         

Parasolvoet beton met wielen

De positie van de zon wisselt gedurende de dag. Een parasolvoet van beton met wielen kunt u gemakkelijk verplaatsen. Agema Supercamp heeft onder andere een exemplaar met 4 wielen, zodat er minder kracht nodig is bij het verplaatsen. U kunt uw parasol gemakkelijk plaatsen als u gebruikt maakt van een houder met schroef die u extra vast kunt draaien. Overweegt u tuinmeubels aan te schaffen, maar zit u niet de hele dag op dezelfde plek in de tuin? Dan kunt u ook gemakkelijk verplaatsbare kunststof tuinstoelen of een klaptafel in onze winkel bestellen. 

Parasolvoet beton kopen

Agema Supercamp is de winkel waar u niet alleen eenvoudig uw parasolvoet van beton kunt kopen. Ook nodigen wij u van harte uit om in onze showroom met één van onze stylisten van gedachten te wisselen over de inrichting van uw tuin. Wij geven u ook graag advies over welke parasol het beste aansluit bij uw tuinmeubilair. Wij hebben complete tuinsets die u daar met eigen ogen kunt zien. Als u uw parasolvoet van beton in onze winkel wilt kopen, dan levert ons eigen bezorgteam deze persoonlijk bij u af!    

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten