Parasol tuin


Waar u ook zit op uw terras, met een parasol voor de tuin van Agema Supercamp creëert u niet alleen schaduw, maar zorgt u ook een voor een vrolijk accent. In ons ruime assortiment vindt u parasollen met zowel een frivole uitstraling als een stijlvol strak design. Zo kunt u kiezen voor een parasol in de tuin met een rond of vierkant doek. Verder heeft u een ruime keuze aan kleuren, van neutraal zwart, wit of taupe tot uitbundig rood, blauw en geel. In ons ruime aanbod vindt u zowel tijdloze parasols voor uw tuin als de nieuwste trends.      

Grote parasol tuin

Als u graag geniet van een ruime schaduwrijke plek, kunt u het beste een vierkante of rechthoekige parasol voor uw tuin uitzoeken. Hiermee neemt u het meeste zonlicht weg en heeft u keuze uit verschillende afmetingen. Wij hebben onder ander parasols met doeken van 250 x 250 cm of 250 x 300 cm. Let er wel op dat bij een grote parasol in uw tuin vaak een grotere parasolvoet beton nodig is. Deze kunt u bij Agema Supercamp eenvoudig meebestellen.      

Parasol tuin kopen

In onze winkel werken wij met stylisten die op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Als u een parasol voor uw tuin wilt kopen, dan geven zij u graag passend advies. Wij hebben bijvoorbeeld ook zwevende parasols in ons assortiment. Deze kunt u handig naast een eettafel in de zon plaatsen zonder dat een paal in het midden uw zicht op tafelgenoten belemmert of ruimte wegneemt! Bij Agema Supercamp kunt u eenvoudig online een parasol voor uw tuin kopen. Wanneer u inspiratie nodig heeft, nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Daar kunt u van een kop koffie genieten aan onze koffiebar. Wij leveren een parasol voor uw tuin persoonlijk bij u af!   

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten