Over ons


Wie is Agema Supercamp ?

Agema Supercamp, oorspronkelijk ontstaan uit een in 1976 opgericht familiebedrijf en ondertussen uitgegegroeid tot een professionele organisatie.

Die familiaire en gemoedelijke sfeer ademen we nog steeds uit, en daar zijn we trots op!

Onze vaste klanten beamen dit en hebben ons geholpen een van de betere tuinmeubelspeciaalzaken van Nederland te worden. Supercamp blinkt uit in haar brede collectie tuinmeubelen en bijbehorende accessoires ( uit voorraad leverbaar! ), en vooral ook door de kracht van ons enthousiaste team.

Met onze uitgebreide ervaring kunnen wij u professioneel adviseren in de aanschaf van uw “droomset”. Terwijl u bij ons bent schenken wij een heerlijk drankje voor u en uw kinderen in, in onze familiaire “koffie bar”. Na uw aankoop gaat ons logistieke team voor u aan het werk om te zorgen dat de door u aangeschafte artikelen zo snel mogelijk bij u op het terras of in de serre staan. Tot slot zal ook ons “after sales” team trachten onze naam bij eventuele garantiegevallen op een hoog niveau te houden.

U kunt bij ons gratis parkeren (eigen parkeerplaats + gehele industrieterrein ).

Supercamp

  • Wij ademen Lounge- en tuinmeubelen en dat ziet u terug in een spannende collectie vol met kwaliteit, comfort en uitstraling.
  • Dat is onmogelijk alleen te doen, wij hebben dan ook een geweldige samenwerking met de grootste top importeurs van Europa. Waarvoor onze enorme dank!
  • Geweldig om elk jaar samen een fonkelnieuwe collectie te kunnen presenteren aan het publiek. 52 weken per jaar nieuwe aanvoer, dus veel dynamiek in de showroom en op het internet.
  • Een bezoek brengen aan onze overweldigende showroom in Groningen en een wat kleinere in Papenburg (Noord-Duitsland) is dan bij dezen ook een uitnodiging!
  • Wij zullen u niet teleurstellen want ondernemen is lef en plezier hebben en dat gaat u bij ons zien:  vriendelijkheid, ongedwongen vakkundig advies, voorraad en de allerbeste prijzen gaan u gelukkig maken.
  • Wordt ook 1 van onze vele trouwe klanten en vertrouw op ons!

Vriendelijke groeten,

Team Agema Supercamp 
Erik Agema.