Opklapbare tuintafel


Als u gebruik maakt van een opklapbare tuintafel is uw tuin snel omgetoverd tot een plek om te genieten van hapjes, drankjes of een diner in de buitenlucht. Bij Agema Supercamp vindt u verschillende modellen met een rond, vierkant of rechthoekig tafelblad. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende hoogtes. Een hoge opklapbare tuintafel komt bijvoorbeeld goed van pas om cocktails op te serveren. Ook bijpassende luxe tuinstoelen vindt u eenvoudig online in onze winkel.               

Opklapbare tuintafel aluminium

Door de stevigheid en weersbestendigheid van het materiaal is een opklapbare tuintafel van aluminium uitermate geschikt voor buitengebruik. De Boulevard serie van het tuinmeubelmerk Sieger wordt gekenmerkt door bijzondere kwaliteit van het gepatenteerde Puroplan tafelblad. Dit is niet alleen stootvast en waterbestendig, maar ook goed bestand tegen temperatuurverschillen. Deze opklapbare tuintafel van aluminum kunt u buiten in de kou laten staan en is ook hittebestendig.
 

Ronde opklapbare tuintafel

Om efficiënt om te gaan met de beschikbare ruimte biedt een ronde opklapbare tuintafel uitkomst. Deze kunt u gemakkelijk kwijt in een kleine hoek en kan door het compacte formaat gemakkelijk worden opgeborgen. In een klein gezelschap draagt een ronde opklapbare tuintafel bij aan een intieme sfeer. Bij Agema Supercamp kunt u kiezen voor stijlvolle kleuren, zoals antraciet. Dit is een neutrale kleur die in vrijwel elke tuin past. Onze medewerkers adviseren u graag bij het uitzoeken van een ronde opklapbare tuintafel waarmee u buiten sfeer kunt neerzetten.          

Opklapbare tuintafel kopen

U kunt altijd rekenen op de uitstekende service van onze medewerkers als u een opklapbare tuintafel wilt kopen. Wij ontvangen u graag in onze showroom waar u aan de bar een kop thee of koffie kunt bestellen. De medewerkers weten niet alleen veel over onze producten, maar zijn ook stylisten die met u meedenken over de inrichting van uw tuin. Wilt u eenvoudig online uw opklapbare tuintafel kopen? Dan komt onze eigen bezorgdienst uw bestelling persoonlijk bij u afleveren!   

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten