Onderhoud tuinmeubelen


Om jarenlang van uw tuinmeubilair te kunnen genieten is het onderhoud van tuinmeubelen erg belangrijk. Met een goed product beschermt u deze tegen regen, sneeuw en vorst. Bij Agema Supercamp bieden wij verschillende onderhoudsartikelen die uw meubels beschermen of weer laten stralen. Naast producten voor het onderhoud van tuinmeubelen kunt u ook bij ons terecht voor hoezen voor Kussens en Parasols. Zo beschermt u uw complete tuinset en zult u er nog lang plezier van hebben.

Onderhoud tuinmeubelen set

Sommige meubels, waaronder veel tuinsets, bestaan uit meerdere materialen waardoor één onderhoudsmiddel niet voldoende is. Voor het onderhoud van een tuinmeubelen set adviseren wij dan ook een beschermhoes aan te schaffen. Zo is de complete set beschermd tegen alle weersomstandigheden. Wilt u toch het hout of natuursteen van uw meubels apart behandelen dan kan dat. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment voor het onderhoud van uw tuinmeubelen set zodat de materialen zo lang mogelijk hun mooie, luxe uitstraling behouden.

Onderhoud houten tuinmeubelen

Hout verkleurt na verloop van tijd. Wilt u dit niet dan is het onderhoud van houten tuinmeubelen cruciaal. U zult de verkleuring nooit helemaal kunnen stoppen, maar met de juiste beschermer en cleaner kunt u het proces wel vertragen. Bij Agema Supercamp vindt u meerdere producten om uw meubels mee te behandelen. Weet u niet welk product u nodig heeft? Laat u dan adviseren door een van onze medewerkers van de klantenservice. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom waar een van onze adviseurs u advies kan geven over het onderhoud van houten tuinmeubelen.

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten