Nesling


Creëer de perfecte schaduw met de schaduwdoeken van Nesling. Wij zorgen voor heerlijke verkoeling en gezelligheid in uw tuin. Al onze schaduwdoeken zijn gemaakt van sterke HDPE stof met een UV filter. HDPE stof is stevig geweven polyester. Daarmee bent u beschermd tegen maar liefst 95% van de schadelijke UV straling! Nesling werd in 2005 in Nederland geïntroduceerd, geïnspireerd op de schaduwdoeken die in het warme Australië en Nieuw-Zeeland worden gebruikt. Kom langs in onze showroom om onze schaduwdoeken te zien, u krijgt er een lekker kopje koffie of thee bij! 

Nesling Harmonicadoek

De winnaar van de Innovatieprijs Tuinidee Award is de Nesling Harmonicadoek. Dit schaduwdoek is niet alleen praktisch, maar ook zeer stijlvol boven uw terras. U kunt het doek gemakkelijk schoonmaken met water en groene zeep. Bij het Nesling Harmonicadoek krijgt u bevestigingsmateriaal, van AISI 316 kwaliteit. Dit is topkwaliteit RVS waarmee de bevestigingsmaterialen beschermd zijn tegen roest en corrosie.

Nesling Dreamsail

Breng een prettige zithoek in uw tuin tot stand met een Nesling Dreamsail. Agema Supercamp biedt u deze schaduwdoek met hoogwaardig RVS bevestigingsmateriaal. U kunt de Nesling Dreamsail redelijk eenvoudig monteren aan uw huis, of kies ervoor om dit te laten doen door ons Agema Supercamp team. Wij hebben het doek in driehoekige- en vierkante vorm. Het schaduwdoek is waterdicht, dus een regenbuitje is geen probleem. Als u het Dreamsail op een hoek van 30 graden ophangt, kan deze het water handig afvoeren. Combineer het schaduwdoek met stijlvolle houten tuinstoelen voor een harmonisch geheel. 

Nesling maatwerk

Agema Supercamp biedt u schaduwdoeken die passen binnen elke tuin! Zo hebben wij Nesling maatwerk doeken van verschillende afmetingen, vormen en in verschillende kleuren. Combineer uw Nesling maatwerk schaduwdoek met één van onze modieuze houten tuinsets. Neem een kijkje in onze ruime showroom voor de laatste trends op het gebied van loungen en relaxen in uw tuin. Wij geven u advies op maat!

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten