Metalen Tuintafels


Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod metalen tuintafels van Agema Supercamp. Op het gebied van tuinmeubelen hebben wij een zeer breed assortiment met een ruime plaats voor de nieuwste trends. Verder hebben wij metalen tuintafels met een tafelblad van hout of kunststof. Een van onze opvallende aanwinsten zijn de metalen tuintafels van het merk Sieger. Deze zijn strak vormgegeven met een Puroplan tafelblad. Dit blad is in alle seizoenen weersbestendig en kan grote temperatuurschommelingen opvangen. Daarmee is het zeer geschikt voor intensief buitengebruik.                        

Tuintafel metaal rond

Met een tafel van metaal die rond is creeërt u al snel een gezellig intieme sfeer. Zo hebben wij bijvoorbeeld metalen tuintafels met een frame van donkergrijs aluminium die u kunt combineren met een Stone Blad. Dit een vorm van antracietkleurig natuursteen die zeer goed bestand is tegen regen en wind. Onze koffietafels van het merk 4 Seasons Outdoor hebben een pittoresk uiterlijk maar dan in een modern jasje. Deze zijn zeer licht in gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Een tuintafel van metaal met een rond tafelblad heeft een charmante, warme uitstraling die in vrijwel elke tuin past.

Metalen tuintafels kopen

Als u uw tuin fraai wilt inrichten kunt u altijd bij Agema Supercamp terecht. U kunt bij ons niet alleen online uw metalen tuintafels kopen, maar ook onze gastvrije showroom bezoeken. Aan onze bar wordt koffie en thee geschonken. U kunt zo alle tijd nemen om bij ons metalen tuintafels te kopen en om bijvoorbeeld bijpassende metalen tuinstoelen uit te zoeken. Hoe u ook bestelt, ons eigen bezorgteam komt u bestelling persoonlijk bij u afleveren. Als u nog vragen heeft, geeft Agema Supercamp u graag antwoord op al uw vragen. Bekijk ons ruime design aanbod en laat u verrassen!

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten