Metalen tuinbank


U kiest voor een stijlvolle inrichting van uw tuin met een metalen tuinbank van Agema Supercamp. In ons brede assortiment vindt u zowel tijdloze stijlen als de nieuwste trends voor een strak tuininterieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van de romantiek van een metalen tuinbank in Jugendstil met uitbundige bloemenmotieven? Ook met een voorkeur voor strakke lijnen, kunt u bij ons een metalen tuinbank bestellen.            

Luxe metalen tuinbank 

Als u graag comfortabel geniet van uw tuin, kunt u in onze winkel een luxe metalen tuinbank inclusief zachte kussen bestellen. Merken als Applebee en 4 Seasons Outdoor hebben stilistisch vormgegeven luxe metalen banken, waarin verschillende materialen elkaar prachtig aanvullen. Zo vindt u combinaties van een metalen frame met een houten zitting en kussens in kleuren, als grijs, taupe of lichtblauw. Als elke detail voor u telt, bestelt u uw luxe metalen tuinbank bij Agema Supercamp!   

Metalen loungebank

Om in uw tuin om te toveren tot een plek om volmaakt te ontspannen, is het plaatsen van een metalen tuinbank een mooi begin. De zwaar uitgevoerde kussens zijn zacht en zitten zeer comfortabel. Als u dat wenst kunt u in onze webwinkel een bijpassende hocker tuin bestellen. Dit is een luxe voetenbank die u zonder voetenkussen ook als bijzettafel kunt gebruiken. Een metalen loungebank kan zowel met één als twee armleuningen besteld worden. Zo kunt u zowel kiezen voor een open opstelling als plaatsing in een hoek. De stylisten van Agema Supercamp kunnen u uitgebreid adviseren. Als u onze showroom bezoekt kunt u aan de bar genieten van een heerlijke kop koffie of thee!        

Metalen tuinbank kopen

Het bezorgteam van Agema Supercamp komt u bestelling persoonlijk bij u afleveren als u een metalen tuinbank wilt kopen. Ontdek de nieuwste trends in ons uitgebreide assortiment en laat u aangenaam verrassen door de veelzijdigheid van het aanbod. Zo creëert u binnen een handomdraai een warme sfeer in uw tuin. Naast een metalen tuinbank kopen, kunt u in onze webwinkel ook bijpassende metalen tuintafels bestellen. Wij zijn u graag van dienst met onze service en brede aanbod!        

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten