Max en Luuk


Geniet op zomerse dagen van een goed boek en een verkoelend drankje terwijl u comfortabel zit op een stoel van Max en Luuk. Dit Nederlandse merk maakt comfortabel tuinmeubilair in een trendy design. De zachte pasteltinten geven uw terras een rustige, vrolijke uitstraling waardoor u er het liefst de hele dag wilt blijven zitten. Bekijk direct de stijlvolle meubels van het topmerk Max en Luuk in het ruime assortiment van Agema Supercamp!

Max en Luuk tuinmeubelen

Creëer een sfeervolle tuin met onze moderne Max en Luuk tuinmeubelen. Deze producten zijn perfect te combineren met de andere, hoogwaardige producten van Agema Supercamp. Bent u benieuwd hoe onze producten er in het echt uitzien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u de collectie niet alleen bekijken, maar ook uitproberen. U zult merken dat er door Max en Luuk niet alleen is gedacht aan een stijlvolle vormgeving, maar ook aan het zitgemak. Met Max en Luuk tuinmeubelen geniet u comfortabel van de zomer!

Max en Luuk tuinstoelen

Organiseert u vaak barbecues en borrelavonden voor vrienden en familie? Dan zijn stapelbare Max en Luuk tuinstoelen een uitkomst! Deze stoelen bergt u eenvoudig op als u ze niet nodig heeft. Zo voorkomt u dat uw terras altijd vol staat, maar heeft u toch genoeg zitruimte als er bezoek langskomt. De Max en Luuk tuinstoelen passen bij de vele andere luxe tuinstoelen en andere meubels van Agema Supercamp. U kunt ook de stoelen samen met een stijlvolle houten of granieten tuintafel kopen bij ons. Zo haalt u in één keer een complete tuinset in huis. Wij leveren uw bestelling persoonlijk af en monteren uw meubels ook voor u als u dit wenst. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe tuinmeubelen!

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten