madoera_livingset.jpg

Madoera loungeset


Levertijd van dit product:

ca. 5 werkdagen

3426,00 prijs is incl. BTW

Supercamp

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Vandaag open van


Productomschrijving Madoera loungeset

Zitten in uw tuin of op uw terras is erg aangenaam. Maar het wordt pas echt comfortabel met een Madoera loungeset! Hierop kunt u met uw gezin en gasten heerlijk van de lente en zomer genieten. De set bestaat uit een salontafel met glasplaat, bank en twee fauteuils. Mede dankzij de authentieke kleuren en het ontwerp dat doet denken aan vervlogen tijden, voegt u een zeer aangename sfeer toe aan uw tuin. Kies daarom voor de Madoera loungeset van Agema Supercamp!

4 Seasons Madoera loungeset

U kunt het hele jaar door comfortabel zitten in uw tuin of serre met de 4 Seasons Madoera loungeset. Deze is uniek in zijn soort dankzij de klassieke bolle pootjes. Bovendien ervaart u met deze hoge kwaliteit meubelen een perfecte ondersteuning voor uw lichaam, nek en hoofd. Gecombineerd met de zachte kussens kunt u in deze set lekker achterover zitten en wegdromen. De onderdelen van de 4 Seasons Madoera loungeset zijn gemaakt van colonial kunststof vlechtwerk om een aluminium frame. Hierdoor blijven de meubelen extra lang in perfecte staat.

Madoera loungeset kopen

Verhoog de sfeer en het comfort in uw tuin door een Madoera loungeset te kopen bij Agema Supercamp! Deze kunt u aanvullen met een Madoera voetenbank met bijbehorend kussen en een bijzettafeltje van 50 x 50 cm. Deze is, net als de salontafel, voorzien van een glasplaat. U kunt een Madoera loungeset kopen via onze website maar ook door een bezoekje te brengen aan onze showroom! Hier kunt u ons gehele assortiment bekijken en uittesten. Onze deskundige medewerkers kunnen u, onder het genot van een kopje koffie of thee, uitgebreid vertellen over alle verschillende mogelijkheden. Graag tot ziens!

De Madoera loungeset bestaat uit:

  • 2 x Madoera Lounge Fauteuil
  • 1 x Madoera Lounge Bank
  • 1 x Madoera Salontafel 100 cm Ø
  • Extra optie : Madoera voetenbank incl.kussen,Madoera Side Table 50 x 50 cm incl.glasplaat

 

      


Specificaties Madoera loungeset

Merk:
4-Seasons
Artikelnummer:
SC.10052
Kleur:
bruin
Vlechtwerk kleur:
Bruin/Rattan
Vlechtwerk type:
Lounge

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht