Kunststof Tuinstoelen


U maakt een goede start met kunstof tuinstoelen als u ernaar streeft om uw tuin in een trendy stijl in te richten. Deze zijn vormgegeven volgens de laatste trends waarbij functionaliteit en een uniek design samengaan. Onze kunststof tuinstoelen van merken als Hartman en Suns zijn strak vormgegeven met een comfortabele kuipzit en een onderstel van lichte materialen zoals hout en aluminium. Bij Agema kunt u naast kunststof tuinstoelen ook bijpassende tuintafels bestellen.

Kunststof tuinstoelen design

De tijden dat bij kunststof tuinstoelen het design er niet toe deed zijn voorbij. Agema Supercamp heeft een uitgebreid aanbod stijlvol tuinmeubilair waarmee u in uw tuin de gezellige sfeer van de huiskamer kunt neerzetten. De zitting van onze kunststof tuinstoelen hebben een design ontwerp dat door de vorm van het onderstel wordt geaccentueerd. Zo kunt u kiezen voor strakke conische stoelpoten of een speelse vormgeving met poten in een warme houtkleur!

Kunststof kuipstoelen buiten

Dankzij het lichte gewicht kunnen kunststof kuipstoelen eenvoudig buiten worden gezet. Daarnaast is er gekozen voor hoogwaardige kunststoffen die weerbestendig zijn. Zo hoeft u zich over een eventuele regenbui geen zorgen te maken. Onze kunststof kuipstoelen voor buiten zijn bovendien UV-bestendig, zodat ze niet zomaar verkleuren in de zon. Wilt u voor afwisseling ook eens languit relaxen, dan vindt u in het assortiment van Agema Supercamp ook sfeervolle Tuin fauteuils!

Kunststof tuinstoelen kopen

De medewerkers van Agema Supercamp hebben oog voor sfeer en subtiele details. Als u kunststof tuinstoelen wilt kopen, adviseren zij u graag over de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u uw tuin op een harmonieuze manier inrichten met ons veelzijdige tuinmeubilair. Wilt u met eigen ogen ons ruime aanbod bekijken voordat u Kunststof tuinstoelen gaat kopen? Dan heten wij u van harte welkom in onze showroom. Na de bestelling komt ons eigen bezorgteam de kunststof tuinstoelen van uw voorkeur persoonlijk bij u afleveren!

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten