Neem contact op

Binnen 48 uur antwoord

* verplicht

Veelgestelde vragen

Of stel zelf een vraag

Wij hebben maandag t/m vrijdag koopavond van 18.00 tot 21.00 uur

Echter wel op afspraak!
met zeer vakkundige hulp!
met lekkere koffie en verse koek!

Belt u met onze chef voor een tijd : Erik Agema +316 14384883

Supercamp geeft standaard op alle producten minimaal 1 jaar garantie. Daarnaast zijn er merkgaranties.

Suns geeft tot 5 jaar garantie en 4-Seasons Outdoor Living geeft op het Hularo Vlechtwerk zelfs 10 jaar garantie. Verder geven vrijwel alle A-merken standaard 3 garantie. deze garanties worden gegeven bij normaal gebruik en onderhoud op materiaal- en constructiefouten.Hiervan uitgesloten zijn:

  • Gebruiksschade
  • Krassen, stapelschade
  • Haarscheuren in hout

Eveneens uitgesloten zijn gebreken of defecten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van het meubel (bijvoorbeeld door abnormale belasting, aantasting door agressieve stoffen, onjuiste montage, foutief onderhoud, reparatie door niet deskundigen etc.)

Eventueel garantie loop via onze service afdeling service@supercamp.nl en op vertoon van de aankoopfactuur.

Ons verzoek om op zondag niet met retouren naar de winkel te komen.


 

Wanneer u ons heeft aangegeven niet tevreden te zijn met uw aankoop dan kunt u deze in overleg retourneren of omruilen bij onze showroom in Groningen. De door ons eigen transport geleverde artikelen halen wij in overleg met u op of ruilen ter plekke wij om. Te retourneren of om te ruilen artikelen dienen voor zo ver mogelijk in de originele verpakking te zijn verpakt.

Nadat wij uw klacht hebben gecontroleerd krijgt u van ons het aankoop bedrag terug in contanten of overgemaakt op uw rekening.

Wilt u artikelen omruilen binnen de wettelijke zichtperiode dan vragen wij u om ook dit vooraf te melden bij ons. Wij zoeken dan samen met u naar een vervangend artikelen of keren u het aankoop bedrag uit in contanten of eventueel overgemaakt op uw rekening.

Retourneren of omruilen dient te geschieden binnen 14 dagen na aankoop moet altijd vergezelt gaan van de originele aankoop nota of bewijs van betaling.

Belangrijk in dit geheel is dat zowel de kopende als ook de verkopende partij met een goed gevoel achterblijven. 

Wij hebben een uitgebreid assortiment Onderhoudsmiddelen voor o.a. Teakhout, Aluminium, RVS, Kunststof vlechtwerk en Buitentextiel.

Teak

Teakhout is een hardhout dat van nature veel olie bevat en in combinatie met zijn hoge hardheid is teak daarom het meest duurzame hout voor buiten. Bij buitengebruik krijgt het een fraaie patina-grijze tint en zal het onder de weersinvloeden gaan werken en scheurtjes vertonen. Daardoor ontstaat een intens doorleefd karakter, terwijl het aan de kwaliteit niets af doet. Afhankelijk van de omgeving en weersomstandigheden kan het natuurlijke vergrijzen en/of verweren van teak al zichtbaar worden na slechts enkele weken. In een droger klimaat zal het teak er enkele maanden langer over doen om te verweren. Als teak wordt blootgesteld aan weinig vocht, zal de kleur slechts langzaam vervagen. In een vochtig klimaat, waarin tuinmeubels regelmatig aan veel dauw en zonlicht worden blootgesteld, zal het teak sneller verweren.

Doordat teak van nature veel olie bevat is het de meest hoogwaardige houtsoort voor buitengebruik. Teak is een tropisch hardhout met, als het nieuw is, een honingbruine kleur. Als onbehandeld teak wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de honingbruine kleur geleidelijk naar een zilvergrijze patina kleur die zo kenmerkend is voor teak dat verouderd. Wij verkopen meubelen waarvan onderdelen van uw teakmeubel al voorzien van een beschermlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het hout beschermd is tegen het indringen van vocht en vuil. Behandel daarom uw meubel altijd pas ná het verdwijnen van de bestaande beschermlaag opnieuw met een onderhouds- of beschermingsproduct. Om de levensduur te bevorderen adviseren wij u om na plusminus 1 jaar uw teakmeubel op de juiste manier te behandelen.

 

1.       Gebruik van hoge druk reinigers raden wij u ten zeerste af.

(beschadigingen welke hierdoor veroorzaakt zijn vallen Niet onder uw garantie !) Maak uw meubels schoon met lauw water en een beetje vloeibare groene zeep. ( 1 maal per jaar )

Kost weinig en geeft een milde behandeling.

2.       De zijkanten van uw meubels regelmatig bij mooi weer met een zachte borstel afvegen.

(dit om opspattend vuil te verwijderen)

3.       Vloeibare autowas of een polish is een al oud middel om aluminium , staal , Rvs en kunststof delen van uw meubel te beschermen en mooi te houden tegen bijvoorbeeld krasjes, vocht cq oxidatie.

4.       Kussens nooit en te nimmer vochtig opbergen ! Neem ze af en toe af met een schone vochtige doek eventueel in lauw water met een fijn wasmiddel. Voor een grote beurt van uw kussens zou het kussen handmatig gewassen kunnen worden in een badkuip (niet in de wasmachine ), daarna het kussen rechtstaand drogen.

5.       Hout = Onderhoud !!

Kiest u ervoor om uw hout te laten vergrijzen… reinig deze dan 1 maal per jaar met een niet te harde borstel en lauw water met daarin opgelost Soda of Zeezout. Hierdoor krijgt u een erg  mooi vergrijzingsproces.

Kiest u voor het behoud van de warme teak tint dan dient u vooral het eerste jaar ca. elke 3 maand een protectielaag toe te dienen. Hierin zijn meerdere middelen te verkrijgen.

6.       Het afdekken van uw meubelen het hoezen vraagt ook om deskundig advies. Niet alle meubelen mogen ( luchtdicht ) afgedekt worden. Hout moet b.v. kunnen ademen daar anders schimmels en weervlekken ontstaan. Voor vele meubelen hebben wij ademende hoezen in onze collectie.

7.       Schroefwerk verdiend een jaarlijkse  behandeling van (zuurvrije) vaseline daar het meubel vaak ook in de winter buiten staat.

8.       Ook uw parasol verdient een beschermhoes, een kleine investering maar deze zorgt wel voor een langere levensduur. Echter nooit een natte parasol opbergen in een hoes !!

Schimmel en weervlekken zijn moeilijk te verwijderen en vallen niet onder de garantie !

Naast de parasol is een goede voet (minimaal 10 kilo per meter doorsnede) erg belangrijk.

 

Het doel van deze tips is om een maximale levensduur te verwezenlijken van uw aangekochte meubelen ! 

Wij doen ons best om uw meubelen mits op voorraad  binnen ca. 3 werkdagen bij u thuis te bezorgen.

Alles binnen de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Noord-Duitsland bezorgen wij met onze eigen bezorgservice. Alles daarbuiten wordt verzonden met pakKetdiensten zoals o.a. DGO en PostNL.

 

U kunt in de webshop betalen met de

Nederlandse betaalopties:
iDeal, CreditCard

Belgische betaalopties:
Bancontact MisterCash, Belfius, KBC, CBC, CreditCard

Duitse betaalopties:
Sofort Banking, CreditCard

Bekijk meer vragen