Kettler Tuinmeubelen


Bij een moderne manier van leven past een comfortabel ingerichte tuin, waarin u van alle gemakken bent voorzien. Met Kettler tuinmeubelen stelt u comfort en lifestyle op de eerste plaats. Het merk is onder meer bekend van sportieve producten, zoals hometrainers en tafeltennistafels. Kettler tuinmeubelen zijn ergonomisch vormgegeven met oog voor duurzaamheid. Zo zijn de inklapbare Kettler ligbedden vervaardigd uit stevig en weersbestendig aluminum. De zitting en de rugleuning  zijn van textilene gemaakt, een materiaal dat gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Bij Agema Supercamp vindt u ook andere Kettler tuinmeubelen, zoals tuinstoelen. Deze kunt u in onze winkel voordelig bestellen.

Kettler tuinmeubelen staal   

Tuinmeubilair is ervoor bedoeld om het hele jaar buiten te kunnen staan. Kettler tuinmeubelen van staal zijn zeer stevig en goed bestand tegen weer, wind en regen. Dat geldt ook voor de stalen Kettler Toledo bank.  Deze is verfraaid met natuurlijke motieven van planten en bladeren.

In een tuin met weelderig begroeiiing heeft deze tuinbank een licht nostalgisch effect. Door de open structuur van de zitting kan regenwater gemakkelijk wegstromen. Na een regenachtige dag is het afnemen van Kettler tuinmeubelen voldoende om weer droog te kunnen zitten. Agema Supercamp heeft een ruim assortiment tuinbanken en helpt u graag bij de juiste materiaalkeuze. Ook houden wij er rekening mee welke vormgeving het beste bij uw tuin past.

Kettler Tuinmeubelen kopen                                   

Agema Supercamp is de winkel waar u eenvoudig Kettler tuinmeubelen kunt kopen. U kunt gemakkelijk online bestellen of onze uitgebreide showroom bezoeken. Deze is met een oppervlakte van 10.000 m2 een van de grootste van Noord Nederland. Onze gastvrije medewerkers kunnen u met veel enthousiasme veel over onze tuinmeubelen vertellen. Als u uw Kettler tuinmeubelen online besluit te kopen, komen wij deze persoonlijk bezorgen, en mocht het nodig zijn, in elkaar zetten. U maakt van uw tuin uw tweede huiskamer met het ruime aanbod van Agema Supercamp.      

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten