Houten loungeset


Wilt u buiten kunnen genieten van de gezelligheid van binnen? Met een houten loungeset van Agema Supercamp, verhoogt u uw zitcomfort in stijl! Met ons ruime assortiment volgen we de nieuwste trends op de voet! Voor Trendy merken als 4 Seasons Outdoor en Applebee bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u gemakkelijk een houten loungeset bestellen met een meer klassieke, tijdloze uitstraling. Een houten loungeset met blokvormige tafel past bijvoorbeeldprachtig in een landelijke tuin. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod.         

Loungeset teakhout

Als u graag meerdere seizoenen van uw tuin wil kunnen genieten, biedt een loungeset van teakhout uitkomst. Dit is een vorm van hardhout die enorm stevig is en heel weinig water absorbeert. Zo hoeft u bij wisselende weersomstandigheden uw loungeset van teakhout niet direct op te bergen. Een laatste pluspunt van teakhout is de natuurlijke kleur die mooi samengaat met zitkussens in verschillende kleuren.

Houten loungeset met kussens

Als u een houten loungeset met kussen bestelt, zijn de kussens meestal inclusief. Zo kunt u niet alleen op uw budget besparen, maar krijgt u ook kussens die qua stijl mooi op uw set aansluiten. Onze medewerkers hebben ook ervaring als stylist en geven u graag advies over hoe u uw eigen stijl kunt ontwikkelen met aandacht voor comfort. Naast houten loungesets met kussens kunt u bij Agema Supercamp bijvoorbeeld ook praktische design parasols bestellen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Groningen!          

Houten loungeset kopen    

Agema Supercamp hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wilt u een houten loungeset kopen, dan komt ons bezorgteam deze persoonlijk bij u afleveren. Ook heten wij u van harte welkom in onze showroom in Groningen, waar u aan onze bar kunt genieten van een kop koffie of thee. Onze medewerkers leiden u graag rond om u van advies te voorzien. Online uw houten loungeset kopen is bij ons net zo gemakkelijk! 

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten