Houten lounge stoel


Het natuurlijke voorkomen is een van de grote pluspunten van houten tuinmeubels. Agema Supercamp biedt u een houten lounge stoel dat met oog voor design is vervaardigd. Wij hebben niet alleen modellen die nooit uit de mode raken, maar volgen ook de laatste trends. In de houten lounge stoel zijn op een stijlvolle manier aluminium details verwerkt. Ook hebben wij verschillende stoelen die geleverd worden met bijpassende kussens, in verschillen grijs- en zwarttinten. Daarnaast vindt u in onze winkel de hocker tuin, zodat er altijd een match is met de houten lounge stoel!

Houten lounge stoel buiten 

Gaat uw voorkeur uit naar een stevige houtsoort die bestand is tegen inwerking van vocht? De houten lounge stoel voor buiten heeft een lange levensduur en kunt u bij een regenbui gewoon buiten laten staan. De stoel heeft een lichte houtkleur die goed past bij een houten zitterras of een steiger. Het trendy 4 Seasons Outdoor heeft een houten lounge stoel voor buiten die deze merknaam eer aan doet. Deze is namelijk voor meerdere seizoen geschikt en gaat bij goed onderhoud langdurig mee. Bijpassende onderhoudsproducten bestelt u eenvoudig in onze winkel!   

Houten lounge stoel verstelbaar

U kunt in verschillende houdingen comfortabel zitten met een houten lounge stoel die verstelbaar is. Grand Garden Allure bijvoorbeeld heeft tuinstoelen waarvan behalve de rugleuning ook de zithoogte versteld kan worden. Om uw zitcomfort te verhogen hebben wij voor uw houten lounge stoel met verstelbaar onderstel stoelkussens in ons assortiment. Agema Supercamp gaat mee met de laatste trends. Kom gerust eens langs in de showroom en ga in gesprek met onze ervaren medewerkers. Zij zijn tevens trendwatchers die u adviseren bij het uitkiezen van uw tuininrichting. Bij onze thee- en koffiebar serveren wij heerlijke warme dranken. Als u bestelt bij Agema Supercamp zorgt onze persoonlijk bezorgdienst voor een snelle levering met extra service! 

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten