Houten ligbedden


U kunt van uw tuin een echte loungeplek maken met de houten ligbedden van Agema Supercamp. Deze zijn praktisch vormgegeven met verschillende standen voor de rugleuning en het voeteneind. Onze houten ligbedden zijn uitgevoerd met RVS beslag dat niet roest en zeer stevig is. Om uw zitcomfort  te verhogen en uw tuin om te toveren in een tweede huiskamer kunt u in onze winkel ook bijpassende houten tuintafels bestellen.             

Teakhouten ligbedden

Goede tuinmeubels zijn bestand tegen weer en wind. Onze teakhouten ligbedden zijn van stevig hout gemaakt dat nauwelijks water opneemt en extra lang meegaat. Daarnaast heeft teakhout een fijne houtstructuur die zowel warm als natuurlijk aanvoelt. In ons ruime assortiment hebben we naast teakhouten ligbedden houten loungestoelen waarin u ontspannen kunt zitten.   

Houten ligbedden kopen

Agema Supercamp heeft een uitgebreid aanbod, zodat u houten ligbedden kunt kopen die bij uw tuin aansluiten. Onze medewerkers hebben oog voor detail en helpen u graag bij de inrichting van uw tuin. In onze showroom in Groningen wordt u hartelijk ontvangen en kunt u aan de bar genieten van een kop koffie of thee. Als u uw houten ligbedden online wilt kopen, kunt u rekenen op de service van ons bezorgteam: geen anonieme bezorger maar persoonlijke aandacht!   

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten