Hocker tuin


Zitcomfort is buiten in de tuin net zo prettig als binnen. Met een hocker in uw tuin geeft u uw benen rust. Onze vele modellen volgen niet alleen de laatste trends, maar zijn ook praktisch vormgegeven. Zo zijn deze vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen regen en wind. Door het lichte materiaal  kan de hocker gemakkelijk verplaatst worden en ook binnenshuis worden gebruikt. Het design van een hocker voor de tuin is zeer gevarieerd. Naast strakke rechthoekige vormen kunt u ook fraaie rondingen aantreffen die aan een poef doen denken.                 

4 Seasons Outdoor hocker

In het ruime assortiment van Agema Supercamp kunt u van het merk 4 Seasons Outdoor zowel een hocker als een poef vinden. Het verschil tussen beide varianten heeft te maken met de manier waarop de kussens in het ontwerp zijn verwerkt. Een poef bestaat voornamelijk uit een hoog kussen, terwijl een hocker meer als een voetenbank is vormgegeven. Een 4 Seasons Outdoor hocker uit onze lounge serie is zeer zacht uitgevoerd. 4 Seasons Outdoor is één van onze merken met tuinmeubels voor iedere gelegenheid en elk seizoen. 

Houten hocker tuin

U kunt een houten hocker in uw tuin laten staan, zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Het gebruikte teakhout is vochtbestendig en daarnaast bijzonder stevig. De warme kleur van het hout gaat goed samen met zitkussens in verschillende kleuren en tinten. Als alternatief voor een houten hocker in uw tuin kunt u kiezen voor een uitvoering met een aluminium frame. Deze heeft een licht gewicht en kan eenvoudig verplaatst kan worden. Ook voor bijpassende houten tuinstoelen kunt u in onze webshop terecht! 

Hocker tuin kopen

Met de ruime keuze van ons assortiment kunt u bij Agema Supercamp een hocker voor uw tuin kopen die past bij uw eigen smaak. In de showroom in Groningen geven onze stylisten u graag advies op maat. Ook serveren wij koffie en thee, zodat u in alle rust uw keuze kunt maken. Onze eigen bezorgdienst komt uw bestelling persoonlijk bij u afleveren. Wilt u een hocker voor de tuin kopen om uw benen rust te gunnen? Service en kwaliteit voor eens scherpe prijs vindt u in onze webwinkel online!
 

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten