Hardhouten tuintafel


Voor elk gezellig moment in de buitenlucht kunt u bij Agema Supercamp een hardhouten tuintafel bestellen. Deze kunt u in onze winkel in zeer veel verschillende afmetingen bestellen.  Op het gebied van vormgeving heeft u een zeer ruime keuze, want in ons aanbod vindt u niet alleen klassiekers, maar ook de nieuwste trends op het gebied van tuincomfort. Ook voor bijpassende houten tuinstoelen bent u in onze winkel aan het juiste adres. U kunt bij Agema Supercamp eenvoudig online bestellen of onze gastvrije showroom in Groningen bezoeken. en aan de thee- en  koffiebar genieten van een warme drank.      

Vierkante hardhouten tuintafel

Als u efficiënt wilt omgaan met de beschikbare ruimte in en om uw tuin of terras, dan is een vierkante hardhouten tuintafel wellicht iets voor u. Wij hebben verschillende aansprekende collecties van bijvoorbeeld het trendy merk 4 Seasons Outdoor. Hiermee kiest u voor de door u gewenste sfeer in uw tuin. Een rustiek vormgegeven vierkante hardhouten tafel met een zwart stalen frame past heel goed bij een landelijke ingerichte tuin met cottage elementen. Het ontwerp doet ook denken aan de typische terrastafeltje die u overal in Europa kunt aantreffen.  Met ons ruime aanbod kunt u alle kanten op. 

Ronde hardhouten tuintafel

Om een intieme of gezellige sfeer te creëren is een ronde hardhouten tuintafel uitermate geschikt. Deze is vervaardigd uit zeer sterk teakhout, dat een natuurlijk houtkleur heeft en weinig water opneemt. Daarmee is deze warme houtsoort ideaal voor gebruik in de tuin of een veranda. Verder hebben wij ook een ronde hardhouten tuintafel die u kunt inklappen en zo gemakkelijk kunt verplaatsen, als u bijvoorbeeld de schaduw wilt opzoeken. Met onze ruime keuze aan ronde tuintafels van hardhout creëert u de sfeer van uw voorkeur! 

Grote hardhouten tuintafel

Als u op elk moment van de dag van uw tuin wilt kunnen genieten, is de aanschaf van een grote hardhouten tuintafel een zeer goede keuze. Hierop kunt u zowel uitgebreid brunchen of een avondmaaltijd serveren. Wat het design van uw grote hardhouten tuintafel betreft, kunt u kiezen uit verschillende modellen. Zo hebben wij ronde tafels van massief hout met een strak rechthoekig ontwerp. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een combinatie van hout met een metalen onderstel. In dat geval kunt u ook kiezen voor een ruimtebesparend ontwerp dat u eenvoudig kunt inklappen en opbergen. Als u online bestelt, komt ons eigen bezorgteam uw grote hardhouten tuintafel persoonlijk bij u afleveren!  

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten