Hardhouten tuinbank


Er zijn verschillende manieren om van de tuin een heerlijke zitplek te maken. Bij Agema Supercamp vindt u eenvoudig een houten tuinbak die bij uw persoonlijke smaak aansluit. In ons ruime aanbod vindt u de nieuwste trends op het gebied van tuincomfort, met aansprekende merken als Applebee en 4 Seasons Outdoor. Met een hardhouten tuinbank kunt  elke seizoen van uw tuin genieten. Het hout is niet alleen stevig, maar ook vocht- en weersbestendig.         

Hardhouten tuinbank met leuning

Als u wilt dat uw kussens niet gaan schuiven is een hardhouten tuinbank met leuning erg praktisch. Deze heeft een diepe zit met een stevige rugleuning en kan bijvoorbeeld sfeervol bij een vijver gezet kan worden en mooi afsteekt tegen weelderig gebladerte. Heeft u een warm hoekje ingericht in de beschutting van uw huis, dan is ook een hardhouten bank met eenzijdige leuning praktisch in gebruik. Deze kunt u eenvoudig tegen de muur schuiven.    

Hardhouten teak tuinbank

Dankzij de natuurlijke houtkleur draagt een hardhouten teak tuinbank bij aan een warme sfeer in de tuin. Dit stevige hout biedt vele mogelijkheden en kan uitstekend gecombineerd worden met een onderstel van antraciet aluminium. Antraciet is een zachte grijstint met een natuurlijke uitstraling, die past bij verschillende stijlen van inrichten. Als u onze showroom in Groningen bezoekt, kunt u in gesprek met onze stylisten alle details voor een harmonieuze tuininrichting bespreken. Aan onze bar kunt u heerlijke tot uzelf komen met een kop koffie of thee. Wij heten u van harte welkom!

Hardhouten tuinbank kopen

Agema Supercamp maakt het voor u eenvoudig om een prachtige hardhouten tuinbank te kopen. Ons eigen bezorgteam komt deze persoonlijk bij u thuis afleveren. U heeft een ruime keuze uit verschillende stijlen en kunt daarnaast ook ook bijpassende hardhouten tuintafels vinden. Zo kunt u niet alleen een hardhouten tuinbank kopen, maar ook de door u gewenste sfeer neerzetten met oog voor een mooi geheel. Wij zorgen voor een snelle en persoonlijke aflevering!
 

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten