Glatz parasol


Wilt u in de zomer heerlijk op uw terras kunnen genieten van de schaduw? Met een stijlvolle Glatz Parasol van Agema Supercamp creëert u op eenvoudige wijze een schaduwrijke plek op uw terras. Al sinds 1897 is Glatz een van de meest toonaangevende zonnescherm fabrikanten van de wereld. In ons ruime assortiment vindt u zweefparasols, staande parasols, schaduwdoeken en parasolvoeten. Een staande parasol is erg geschikt voor een terras waarbij de parasol centraal geplaatst wordt of een tuintafel waarbij de parasol in het midden van de tafel opgesteld wordt. Heeft u hier geen mogelijkheid voor en moet de parasol uit het midden geplaatst worden, dan is een zweefparasol erg geschikt. Wilt u graag meer informatie over de Glatz parasol? Kom gerust eens langs in onze showroom, de koffie en thee staat voor u klaar.

Glatz zweefparasol

Heeft u weinig ruimte op uw terras en wilt u graag comfortabel genieten van de schaduw? Dan is de Glatz zweefparasol een uitstekende optie voor u! Bij een zweefparasol kunt u de parasolvoet naast de tafel plaatsen, de parasol zweeft dan boven de tafel. Hierdoor heeft u minder oppervlakte nodig om eenzelfde mate aan schaduw te creëren.

In ons assortiment vindt u parasols in verschillende soorten, maten en kleuren. De Glatz zweefparasol is verkrijgbaar vanaf 260 x 260 centimeter tot 350 x 350 centimeter in de kleuren: taupe, antraciet en ecru. De Glatz staande parasol is verkrijgbaar vanaf 210 x 250 centimeter tot 270 x 270 centimeter in de kleuren rood, ecru en antraciet. Voor een optimaal gebruiksgemak is de Glatz zweefparasol 360 graden kantelbaar. Al sinds 1976 is Agema Supercamp dé specialist op het gebied van lounge- en tuinmeubelen.

Glatz parasol aanbieding

Agema Supercamp is de winkel waar u eenvoudig Glatz producten kunt kopen. Houd onze website in de gaten voor een voordelige Glatz parasol aanbieding waarmee u een heerlijke schaduwrijke plek op uw terras creëert. Twijfelt u nog over uw keuze en wilt u graag meer informatie? Kom dan gerust eens langs in onze showroom, met meer dan 10.000 vierkante meter de grootste van Noord-Nederland! Wist u dat wij naast een Glatz parasol aanbieding ook scherp geprijsde houten tuinsets verkopen? In onze winkel krijgt u kwaliteit voor een scherpe prijs!

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten