Gasbarbecue kopen


Het gebruik van kooltjes en aanmaakblokjes is niet meer nodig als u besluit om een gasbarbecue te kopen. Hiermee kunt u de meest veelzijdige gerechten eenvoudig in uw tuin bereiden. Zo kunt u niet alleen grillen, maar ook stoofpotjes zachtjes laten pruttelen. Agema Supercamp heeft verschillende barbecues met zijbranders. Hierop kunnen gemakkelijk verse sausjes of een soepje bereid worden. Een gasbarbecue kopen geeft u de kans om maximaal van elke zonnige dag te profiteren en in stijl van uw tuin te genieten.

Grandhall gasbarbecue kopen

Het grote vermogen van tussen 3 tot 4.2 kWh per brander is een goede reden om een grandhall gasbarbecue te kopen. Daarmee kunt u moeiteloos grillen, sausjes opwarmen en complete maaltijden bereiden. Een geïsoleerde dubbelwandige deksel zorgt ervoor dat u extra warmte kunt vasthouden. Verder beschikt u over meerdere grillroosters, zodat u groente, vlees vis en gevogelte apart van elkaar kunt klaarmaken. Ook kunt u in onze winkel een extra veilige Grandhall gasbarbecue kopen die met ledverlichting aangeeft of de branders aan staan.

Broil King gasbarbecue kopen

Om als een professioneel buiten te koken hoeft u slechts een Broil King gasbarbecue te kopen. Deze heeft een ingebouwde thermometer waarmee u de door u gewenste temperatuur eenvoudig kunt instellen. Daarnaast is de Broil King uitgerust met Therma-Cast™ oven, zodat u vrijwel elk gerecht kunt bereiden. Sauzen, stoofpotjes of gegrild vlees? U maakt het allemaal eenvoudig klaar als u een Broil King gasbarbecue besluit te kopen!

Gasbarbecue online kopen    

Het ruime assortiment van Agema Supercamp maakt het u gemakkelijk om een gasbarbecue online te kopen. Daarnaast hebben wij tuinmeubilair dat u bij een barbecue goed kunt gebruiken, zoals onze tuintafels, van metaal, hardhout of andere materialen. Daarop kunt u met gemak al uw ingrediënten en verse gegrilde producten stallen! Agema Supercamp is de specialist op het gebied die u graag adviseert als u een Gasbarbecue online wilt kopen.

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten