etgf5181_sfs_gardenset_cover_l_12_front_1.jpg

Hoes L-Seater 270 x 270 cm


Levertijd van dit product:

ca. 5 werkdagen

76,50 prijs is incl. BTW

Supercamp

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Vandaag open van Gesloten


Productomschrijving Hoes L-Seater 270 x 270 cm

Hoes L-Seater Hoekset

270 x 270 cm

Bescherm uw Lounge/tuinmeubelen met deze speciale hoes gemaakt van SFS-3. Dit is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit 3 lagen.

Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht.

De hoezen zijn voorzien van een UV-bestendige coating en zijn daardoor water- en vuilafstotend en bieden meubelen en kussens optimale bescherming.

Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig "verdampen".

Zorg ervoor dat de hoes dat de hoes via de onderkant goed kan ventileren en haal eventueel bij een mooie dag de hoes van de set.

Hoogte van de hoes is 70 cm


Specificaties Hoes L-Seater 270 x 270 cm

Merk:
Eurotrail
Artikelnummer:
SC.10593

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht
Eurotrail

Het Nederlandse merk Eurotrail is bekend door de mooie opberghoezen en tassen die het merk aanbiedt. Mede door het gebruik van polyester-nylon met waterdicht getapede naden, zijn de parasolhoezen van Eurotrail de beste op de markt. Ook de Euro SFS-3 lagen constructie is een techniek die de opberghoes de beste in zijn soort maakt. Functionaliteit en kwaliteit spelen de hoofdrol in de ontwerpen voor de opberghoezen en tassen. Bent u op zoek naar een opberghoes die lang mee gaat en u vaak kunt gebruiken? Dan is Eurotrail een goede keuze. 

Bekijk alles van Eurotrail