Degardo Design Objecten


De Degardo Storus onderscheidt zich door zijn designtaal van de gangbare ronde en rechthoekige plantenpotten en -bakken. Zijn organische lijnen herinneren aan rivierkeien en gaan op in de omgeving. In functionele zin is de STORUS een combinatie van een tuinsculptuur, plantenbak en zitobject. Hij wordt met een rotatie-vormtechniek van polyethyleen gemaakt. Hij is slagvast en UV- en weersbestendig. Er zijn twee granietachtige afwerkingen leverbaar en een versie met warm-witte verlichting.

De Degardo Storus plantenbakken combineren op hoog niveau natuurlijke esthetiek met multifunctionele producteigenschappen.

In de avonduren schept de STORUS een unieke sfeer.

Tijdloze elegantie: designobjecten voor binnen en buiten.

Robuust en duurzaam

De serie STORUS kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het gebruik van hoogwaardig, zuiver polyethyleen (PE) zorgt ervoor dat zijn UV- en weersbestendig en slagvast zijn en bestand zijn tegen temperaturen van -45 °C tot +75 °C. Zelfs zuren en hogedrukreinigers zijn geen probleem. Zuiver PE is 100% recyclebaar.

Hoge materiaalsterkte

Alle STORUS-bakken hebben een robuuste materiaaldikte tot max. 10 mm. De bijzondere materiaaldikte voor een plantenbak zorgt ervoor dat zij lang meegaan, slagvast zijn en een hoge mate van gebruiksgemak bieden. STORUS I en II kan zelfs als zitgelegenheid worden gebruikt.

Dubbelwandige constructie

Alle STORUS-formaten hebben een dubbelwandige constructie. De holle ruimte tussen de buitenwand en de plantenbak zorgt voor een optimale vorstbescherming voor de wortels van de plant. De schade door vorst wordt significant vertraagd en beperkt.

Directe drainage (buitengebruik)

Elke plantenbak is voorzien van een pijlmarkering. Boor een gat (Ø 10 mm) op dit exacte punt om overtollig water direct naar buiten af te voeren. Zo verzamelt zich geen stilstaand water in de holle ruimte. Er vindt geen bacteriëngroei plaats en het product blijft er netjes uitzien.

Kwaliteitsverlichting

De verlichte STORUS-modellen van doorschijnend polyethyleen zijn voorzien van E27-spaarlampen (warmwit). De RVS-schroeffittingen en afdichtingen op de productvoet zorgen voor een lange levensduur onder alle weersomstandigheden en voldoen aan IP 66. Met 5 meter netstroomkabel voor buitengebruik.

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten