Tuinhaard kopen


Als sinds mensenheugenis zorgt vuur voor warmte en gezelligheid. Een tuinhaard kopen is een prachtige manier om de charme van een kampvuur en een openhaard naar uw tuin te halen. Bij Agema Supercamp kunt u een tuinhaard kopen in verschillende kleuren, modellen en materialen. Met ons gevarieerde aanbod creëert u precies de sfeer die het beste bij uw tuin past. Als u daarnaast kiest voor een gas barbecue kunt u op warme dagen de hele dag door van een gezellige tuin genieten.

Tuinhaard rond kopen

Bij Agema Supercamp zijn verschillende designs mogelijk als u een tuinhaard met een rond ontwerp wilt kopen. Deze is niet alleen verkrijgbaar in een stijlvolle cilindervorm, maar ook met de contouren van een sierlijke bloempot. Met de vuurvaste bedieningsknoppen kunt u handmatig het warmteniveau aan uw wensen aanpassen. Ook wat de hoogte betreft kunt u variëren als u een tuinhaard met rond design gaat kopen. Wij hebben modellen van onder meer 56 en 70 cm hoogte.

Vierkante tuinhaard kopen

Voor een strak ontworpen tuin kunt u in onze winkel een vierkante tuinhaard kopen. Deze is verkrijgbaar in sprankelend wit, maar ook in stijlvol antraciet of taupe. De tuinhaard is uitgerust met een elektrische ontsteking en een regelknop die u in verschillende standen kunt zetten. Doordat de verbranding op gas werkt krijgt u geen vonken en is er geen rookontwikkeling. Tot slot kunt u zelfs een vierkante tuinhaard met een ombouw van teakhout kopen. Dit is dankzij de warme houtkleur een echte eyecatcher.

Tuinhaard online kopen

Om een gezellig klimaat in uw tuin te creëren is een tuinhaard online kopen een mooie eerste stap. Agema Supercamp is de specialist op het gebied van tuininrichting. In onze webwinkel kunt u ook comfortabele tuinstoelen bestellen waarmee u zich met zijn allen om het vuur kunt scharen. Onze medewerkers denken graag met u mee bij het maken van een stijlvolle keuze. Zij zijn stylisten met liefde voor het vak die u graag alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Wilt u ontspannen en onze producten eerst zien voor u een tuinhaard online gaat kopen? Bezoek dan onze showroom. 

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten