Beschermhoes tuinmeubelen


Het is niet langer nodig tuinstoelen en tuintafels voortdurend binnen en buiten te zetten als u een goede beschermhoes voor uw tuinmeubelen aanschaft. Deze kunt u bij Agema Supercamp eenvoudig in verschillende afmetingen bestellen. Naast een beschermhoes voor uw tuinmeubelen een parasolhoes bestellen. Zodra het weer mooi weer wordt staat alles vrijwel direct klaar.

Beschermhoes tuinmeubelen waterdicht

Als u gebruik maakt van een beschermhoes voor uw tuinmeubelen die waterdicht is, houdt u deze niet alleen droog maar ook langer mooi. In onze winkel vindt u verder nog meer onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen. Zo hebben wij niet alleen speciale teakcleaner, maar ook een speciale granite protectors en kleurverdiepers die natuurstenen meubels prachtig laten uitkomen. Met de juiste onderhoudsmiddelen en een beschermhoes voor tuinmeubel die waterdicht is blijven uw meubels langer mooi.

Beschermhoes tuinmeubelen buiten

U kunt uw beschermhoes voor tuinmeubelen niet alleen buiten gebruiken, maar ook in de buitenlucht opbergen. Daarvoor is een hobbybox bijzonder handig. Hierin kunt u bij regenachtig weer uw tuinkussens opslaan. Als de bewolking plaats maakt voor de zon kunt u de beschermhoes buiten hier inleggen en aan het zicht onttrekken. Onze Eurotrail beschermhoes voor tuinmeubelen buiten bestaat uit een bijzonder 3 laagse waterafstotende textiel. Een speciaal membraan laat deze hoes ademen en gaat daarmee zelfs condensvorming tegen.

Beschermhoes tuinmeubelen kopen

Agema Supercamp is de specialist op het gebied van sfeerinrichting voor de tuin waar u naast een beschermhoes stijlvolle tuinmeubelen kunt kopen. Bekijk onze ruime collectie tuinstoelen en tuintafels van uiteenlopende materialen en laat u verrassen door het actuele design uit onze collectie. Wij heten u van harte welkom in onze showroom waar onze stylisten u graag van advies voorzien. Welk tuinmeubel u ook bestelt, u kunt altijd gemakkelijk een bijpassende beschermhoes voor uw tuinmeubelen kopen!
 

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten