Applebee loungeset


Kies voor uniek design met een Applebee loungeset. Het Nederlandse familiebedrijf ontwerpt als sinds 1993 prachtige tuincollecties. De meubels hebben een uniek design dat wordt aangepast aan de wensen van de klant. Het merk heeft een ruime keuze aan stijlen en kleuren. U kunt uw terras zo helemaal naar eigen smaak inrichten. Een Applebee loungeset zorgt voor optimaal wooncomfort buitenshuis. Zo weet u zeker dat u komende zomer heerlijk buiten kunt genieten!

Applebee tuin loungeset

Geeft uw tuin een luxe uitstraling met een prachtige Applebee tuin loungeset. Deze tuinmeubelfabrikant zoekt altijd de perfecte balans tussen gebruikskwaliteit en milieuvriendelijkheid. Bij Agema Supercamp hebben we een ruime keuze aan meubels van Applebee. Naast loungesets produceert het merk ook tafels, banken, tuinstoelen en hockers. Kies de producten die bij uw stijl passen en creëer een perfecte tuin! Een beetje schaduw op warme dagen kan het genot van uw Applebee tuin loungeset extra verhogen. Maak uw set daarom compleet met een van onze Parasols of een schaduwdoek en geniet van het mooie weer!

Applebee loungeset kopen

Bent u overtuigd van de goede kwaliteit en het unieke design en wilt u een Applebee loungeset kopen? Dat kan eenvoudig online bij Agema Supercamp. Wij komen uw bestelling persoonlijk afleveren en zetten deze in elkaar als u dat wenst. U heeft dus alleen de lusten en niet de lasten! Wilt u liever de meubels bekijken en uitproberen voor u bestelt? Dan bent u van harte welkom in onze showroom van ruim 10.000 m2. Hier staan ervaren adviseurs klaar om al uw vragen over ons assortiment te beantwoorden. Zo weet u zeker dat u de beste Applebee loungeset koopt!

Supercamp

Al bijna 25 jaar behoren wij tot de beste tuinmeubel speciaalzaken van de Benelux

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Of bel

Vandaag open van Gesloten