Algemene voorwaarden


Supercamp levert lounge- en Tuinmeubelbedrijf aan Particulieren en bedrijven. Voor alle aankopen hanteren wij de volgende verkoopvoorwaarden:

Bij afhalen :

Indien het door u aangekochte product na uitpakken beschadigd is of niet aan u verwachtingen voldoet vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Bij Bezorging:

Wij controleren bij het uitpakken de door ons geleverde goederen op mogelijke productiefouten en of beschadigingen. Indien u later constateert dat er iets niet goed is vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen.

Niet tevreden?

Wanneer u ons heeft aangegeven niet tevreden te zijn met uw aankoop dan kunt u deze in overleg retourneren of omruilen bij onze showroom in Groningen. De door ons eigen transport geleverde artikelen halen wij in overleg met u op of ruilen ter plekke wij om. Te retourneren of om te ruilen artikelen dienen voor zo ver mogelijk in de originele verpakking te zijn verpakt.

Nadat wij uw klacht hebben gecontroleerd krijgt u van ons het aankoop bedrag terug in contanten of overgemaakt op uw rekening.

Wilt u artikelen omruilen binnen de wettelijke zichtperiode dan vragen wij u om ook dit vooraf te melden bij ons. Wij zoeken dan samen met u naar een vervangend artikelen of keren u het aankoop bedrag uit in contanten of eventueel overgemaakt op uw rekening.

Retourneren of omruilen dient te geschieden binnen 14 dagen na aankoop moet altijd vergezelt gaan van de originele aankoop nota of bewijs van betaling.

Belangrijk in dit geheel is dat zowel de kopende als ook de verkopende partij met een goed gevoel achterblijven.