hugo_capture.jpg
hugo_set.png
hugo_detail.png

4 Seasons Outdoor Hugo loungeset


Levertijd van dit product:

ca. 5 werkdagen

4635,00 prijs is incl. BTW

Supercamp

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Vandaag open van Gesloten


Productomschrijving 4 Seasons Outdoor Hugo loungeset

Ontwerper Hugo de Ruiter heeft een waar kunstwerk afgeleverd met de 4 Seasons Outdoor Hugo loungeset. Dit tuinmeubilair is het pronkstuk van uw terras. De aubergine kleur is bijzonder stijlvol en heeft een luxueuze uitstraling. Naast het schitterende uiterlijk wordt ook de binnenkant niet vergeten. De 4 Seasons Outdoor Hugo loungeset bestaat uit een sterke Twitchell textilene bekleding en een hoogwaardig aluminium frame. Hierdoor heeft de comfortabele set een lange levensduur. U zult er jarenlang plezier van hebben!

4 Seasons Outdoor Hugo loungeset kopen

U kunt bij Agema Supercamp zowel online als in de showroom de 4 Seasons Outdoor Hugo loungeset kopen. In onze showroom heeft u bovendien de mogelijkheid om onze collectie eerst te bekijken en uit te proberen. Zo weet u zeker dat u het perfecte tuinmeubilair aanschaft. Als u besluit de 4 Seasons Outdoor Hugo loungeset te kopen, krijgt u de volgende onderdelen:

  • 1 x Hugo eindstuk links
  • 1 x Hugo eindstuk rechts
  • 1 x hoekelement
  • 2 x middenstuk

Bij Agema Supercamp hebben we een goede service hoog in het vaandel staan. Wij komen uw bestelling daarom persoonlijk bij u afleveren. Indien u dit wenst, kunnen onze ervaren monteurs de loungeset direct in elkaar zetten. Zo heeft u er geen werk van en kunt u gelijk genieten!


Specificaties 4 Seasons Outdoor Hugo loungeset

Merk:
4-Seasons
Artikelnummer:
SC.10649
Kleur:
bruin
Vlechtwerk kleur:
Bruin/Rattan
Vlechtwerk type:
Lounge

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht