4-seasons_kingstonmodular_set4.jpg

4 Seasons Kingston Loungeset


Levertijd van dit product:

ca. 5 - 7 werkdagen

4716,00 prijs is incl. BTW

Supercamp

De grootste showroom van Noord Nederland en 7 dagen per week geopend!

Bezoek onze showroom

Vandaag open van


Productomschrijving 4 Seasons Kingston Loungeset

De zon opvangen en van uw tuin genieten zijn twee bezigheden die fantastisch samengaan in een 4 Seasons Kingston loungeset. Deze combinatie van tuinmeubelen biedt uw gasten en uzelf genoeg ruimte om samen te genieten van een verfrissend drankje in de zomermaanden. U kunt de set in verschillende samenstellingen aanschaffen bij Agema Supercamp. Bovendien is de 4 Seasons Kingston loungeset ook heel goed te combineren met andere tuinmeubelen. Bekijk ons gehele assortiment online en maak uw keuze.

4 Seasons Kingston loungeset serie 4

Zak lekker onderuit in uw tuin of serre op de 4 Seasons Kingston loungeset serie 4. Deze bestaat uit een stoel met een lange zitting aan de linkerkant, een middenstuk, een hoekstuk en een tweezitter aan de rechterzijde. Het middenstuk kunt u aan één van beide kanten van het hoekstuk plaatsen. De comfortabele en ergonomische meubelen uit de 4 Seasons Kingston loungeset serie 4 zijn gemaakt van hoge kwaliteit gevlochten kunststof om een aluminium frame. Zo weet u dat uw duurzame meubelen wel tegen een stootje kunnen!

4 Seasons Kingston loungeset serie 4 online

Is deze meubelsamenstelling precies wat u nodig heeft? Dan kunt u eenvoudig de 4 Seasons Kingston loungeset serie 4 online bestellen via onze website. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment, waar u een ruime keuzemogelijkheid heeft uit al onze verschillende tuinmeubelen. Heeft u de 4 Seasons Kingston loungeset serie 4 online bekeken en wilt u deze uitproberen? Dan bent u van harte welkom om in Groningen onze showroom te bezoeken. Hier kunt u onze gehele collectie met eigen ogen bekijken en een keuze maken. Bovendien staan onze deskundige medewerkers u, onder het genot van een kopje koffie, graag bij met advies op maat. Hopelijk tot snel!

De 4 Seasons Kingston loungeset bestaat uit: 

  • 1 x Kingston chaise longue links
  • 1 x Kingston center
  • 1 x Kingston corner
  • 1 x Kingston 2-seater rechts

Pure kunststof vlechtwerk i.c.m. aluminium frame inclusief grijze kussens.

      


Specificaties 4 Seasons Kingston Loungeset

Merk:
4-Seasons
Artikelnummer:
SC.10131
Kleur:
naturel
Vlechtwerk kleur:
Naturel
Vlechtwerk type:
Lounge
Levertijd:
ca. 5 - 7 werkdagen

Vragen & antwoorden

?

We hebben uw vraag ontvangen.

* verplicht